voetbalzone

Been verwelkomt ex-Rossonero en ziet Tóth gratis weggaan

Erik van Dam31 aug 2011, 21:50
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2011, 21:50
Advertentie

Mario Been moet het dit seizoen stellen zonder Bálazs Tóth. De 29-jarige Hongaar was vorig seizoen al niet nodig bij Racing Genk en besloot daarom te kiezen voor een huurovereenkomst van een jaar bij VVV-Venlo. Bij terugkeer in België merkte Tóth dat er opnieuw geen plek voor hem was weggelegd in de selectie. Hij heeft zijn contract daarom laten ontbinden.

/

Tóth maakte in 2007 de overstap van Erciyesspor naar Genk. In zijn eerste twee seizoenen kwam hij nog regelmatig aan spelen toe, maar Franky Vercauteren had hem vorig jaar zomer niet meer nodig. Daarom besloot de 34-voudig international naar De Koel te gaan, waar hij uiteindelijk 29 wedstrijden speelde en bijdroeg aan het lijfsbehoud van VVV-Venlo. Nu gaat Tóth transfervrij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Tegenover het vertrek van Tóth staat voor Been de komst van Leandro Grimi. De 26-jarige Argentijn wordt overgenomen van Sporting Portugal, waar Grimi niet zoveel aan spelen toe zou komen. Grimi, die als linksback de selectie van Been gaat versterken, speelde in het begin van zijn loopbaan bij Huracán en Racing Club. Daarna vertrok hij naar AC Milan, maar die club stalde hem snel bij Siena en liet hem daarna naar Sporting gaan.

Bezig met laden …