voetbalzone

Been vreest beslissing: 'Chelsea kan wel drie ploegen opstellen'

Robert Smid31 okt 2011, 13:42
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2011, 13:42
Advertentie
/

Mario Been ging vol goede moed de groepsfase van de Champions League in met RC Genk en begon daarin ook sterk; Valencia werd verrassend op 0-0 gehouden. Twee weken terug werd het niveauverschil echter duidelijk in de wedstrijd tegen Chelsea. Toen werd het 5-0 voor de Londenaren en waren de Belgen nergens te bekennen. Dinsdag staat de terugwedstrijd op het programma.

Het betekent voor Been en zijn manschappen de laatste strohalm om nog iets op Europees niveau te presteren. Met één punt uit drie wedstrijden moeten de Belgen nu toch aan de slag. Vertrouwen is er in elk geval getankt, in de afgelopen kraker tegen Club Brugge (4-5 winst). “Die stunt gaf ons een goed gevoel, maar we moeten realistisch zijn. Chelsea kan wel drie ploegen opstellen, zij zijn Europese top”, zei hij tegen Sporza.

“We zullen het anders aan moeten pakken dan in Londen. Toen toonden we te veel respect voor hen. Voor een vol huis, met 25.000 supporters, zullen wij onze kansen gaan krijgen. Die moeten we proberen te benutten, en daarvoor hebben we ook de kwaliteiten in huis.”

Bezig met laden …