voetbalzone

'Been zet handtekening onder eenjarig contract bij Racing Genk'

Bart Kruyt29 aug 2011, 20:45
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2011, 20:45
Advertentie

Mario Been gaat weer aan de slag. De oefenmeester gaf zondag al aan dat hij een ‘goed gesprek’ had gehad bij Racing Genk en Voetbal International maakt maandag bekend dat Been een eenjarig contract heeft getekend bij de Belgisch landskampioen. Genk maakt daar op de officiële website van de club echter nog geen melding van.

/

Been zal in de Crystal Arena een eenjarig contract tekenen en wordt de opvolger van Franky Vercauteren, die besloot om naar Al Jazira te vertrekken. Genk plaatste zich voor de groepsfase van de Champions League en komt daarin uit tegen Bayer Leverkusen, Valencia en Chelsea. Vrijdag 9 september zal Been debuteren als hoofdcoach van Genk, in de competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden.

De oefenmeester maakt transfervrij de overstap naar Genk, daar hij eerder dit seizoen werd weggestemd door de selectie van Feyenoord. Hiervoor werkte Been succesvol bij NEC en Excelsior. Genk heeft zoals aangegeven nog geen melding gemaakt van de komst van de coach, maar maakt op de officiële website wel bekend dat spits Christian Benteke is overgenomen van Standard Luik.

Bezig met laden …