voetbalzone

Begeerd ‘Ajax-doelwit’ krijgt groen licht: ‘Hij mag weg op huurbasis’

Daniel Cabot Kerkdijk26 jan 2014, 23:25
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2014, 23:25
Advertentie
voetbalzone

Thomas Ince maakt komend weekeinde wellicht zijn debuut in de Premier League. Blackpool heeft zondagavond laat via de officiële kanalen laten weten dat de 21-jarige aanvallende middenvelder annex aanvaller toestemming heeft gekregen om te praten over ‘een verhuur aan een Premier League-club’. Dit naar aanleiding van gesprekken met Ince en diens zaakwaarnemer.

Ince is een van de meest begeerde Engelse spelers van dit moment. De jeugdinternational werd afgelopen zomer, en ook enkele weken geleden, met Ajax in verband gebracht, maar in Amsterdam werd de vermeende belangstelling nimmer bevestigd. Ook de naam van AS Monaco viel enkele dagen geleden. Nu heeft de zoon van oud-international Paul Ince zijn zinnen gezet op een winterse overstap naar een Premier League-club. Volgens diverse Britse media gaat het om Swansea City.

Ince, die in het bezit is van een aflopend contract, kwam afgelopen zaterdag tegen Doncaster Rovers niet binnen de lijnen. “Hij heeft laten weten dat hij de rest van het seizoen graag in de Premier League wil spelen, een beslissing waar de club begrip voor heeft”, zo klinkt het. Ince, goed voor twaalf duels met Jong Engeland, was dit seizoen tot dusver goed voor zeven treffers in de Championship.

Bezig met laden …