voetbalzone

Begeerd Duits duo stelt geïnteresseerde Premier League-topclubs teleur

Peter Nusselder12 mei 2014, 09:05
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2014, 09:05
Advertentie

Joachim Löw zal warschijnlijk blij zijn met de uitlatingen van Marco Reus en Julian Draxler; de bondscoach van Duitsland hoeft niet bang te zijn dat de voorbereiding op het WK wordt verstoord door transferperikelen omtrent het duo. Ze hebben aangegeven in de Bundesliga te blijven spelen.

voetbalzone

Reus, tijdens het afgelopen seizoen vrijwel wekelijks uitblinker bij Borussia Dortmund, stelt daarmee het geïnteresseerde Manchester United teleur. De 24-jarige aanvaller maakt duidelijk dat een overgang naar Engeland voor hem geen optie is. “Ik kan definitief zeggen dat ik ook volgend seizoen nog in Dortmund speel”, heeft Reus verteld aan Kicker. “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin.”

Ook Arsenal krijgt nul op het rekest van een Duits international. The Gunners zitten al geruime tijd achter Draxler aan, maar de aanvallende middenvelder van Schalke 04 blijft net als Reus zo goed als zeker in de Bundesliga. “Ik ben absoluut niet bezig met een transfer. Er zullen vast geruchten komen, maar het is zeer, zeer waarschijnlijk dat ik blij Schalke blijf”, houdt de twintigjarige spelverdeler de deur nog wel op een kier in gesprek met BILD.

Bezig met laden …