voetbalzone

Begeerde Aissati flirt: 'Je praat bovendien over topclubs'

Daniel Cabot Kerkdijk04 feb 2013, 20:05
Laatst bijgewerkt: 04 feb 2013, 20:05
Advertentie

Ismail Aissati was in Nederland bij PSV, Ajax en Vitesse nooit een onomstreden basisspeler, maar in Turkije heeft hij het geluk helemaal gevonden. De 24-jarige middenvelder is het creatieve brein van de verrassende runner-up Antalyaspor en hij heeft inmiddels ook de interesse gewekt van clubs uit Rusland. Daar is de transfermarkt nog ruim drie weken open.

/

Recordkampioen Spartak Moskou, waar Demy de Zeeuw ook nog altijd onder contract staat, en Lokomotiv Moskou zijn volgens Voetbal International serieus geïnteresseerd in de Utrechter. Het Tsjetsjeense Terek Grozny heeft naar verluidt al geïnformeerd naar de voorwaarden om de tweevoudig Marokkaans international per direct over te nemen. Omdat Aissati nog tot medio 2016 vastligt, zullen zij met een flinke som over de brug moeten komen.

Desondanks acht zaakwaarnemer Aleksandar Bursac de kans aanwezig dat zijn cliënt nog deze maand naar de Premjer Liga vertrekt. “We verwachten dat de interesse deze week concreet zal worden”, vertelt hij. “Ismail staat zeker niet afwijzend tegenover een vertrek naar Rusland. Die competitie is in opkomst en bovendien praat je over de topclubs, waardoor hij ook mogelijk in de Champions League kan spelen.” Aissati scoorde dit seizoen reeds drie keer en hij leverde zes keer een assist in de Süper Lig.

Bezig met laden …