voetbalzone

Begeerde Cacau: 'Ik heb nog de tijd om een beslissing te nemen'

Daniel Cabot Kerkdijk24 apr 2010, 09:21
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2010, 09:21
Advertentie

Het blijft onduidelijk of Cacau wel of niet aan zijn laatste weken bij VfB Stuttgart bezig is. De aanvaller, die een aflopend contract heeft, liet vrijdag na de wedstrijd tegen VfL Bochum (2-0 winst) weten dat hij weer met de Bundesligist in gesprek is. De Duitse Braziliaan maakte tegen Bochum zijn twaalfde doelpunt van het lopende seizoen.

/

"Ik heb drie weken geleden gezegd dat ik waarschijnlijk vertrek en met andere clubs in onderhandeling ben", vertelde Cacau, die aan de basis stond van de 2-0 van Ciprian Marica, aan Sky. "Ik weet nog niet wat ik ga doen. Stuttgart heeft een voorstel gedaan en ik heb nog de tijd om een beslissing te nemen. Het kan zijn dat ik pas na het seizoen de knoop doorhak."

Collega Sami Khedira hoopt dat de Zuid-Amerikaan blijft. "Hij is een absolute meerwaarde voor het elftal. Maar het is zaak tussen club en speler. Het zou mooi zijn als men overeenstemming weet te bereiken." Trainer Christian Gross had gemengde gevoelens. "Hij heeft ons geholpen, maar ook weer zijn kwaliteiten aan andere clubs laten zien."

Bezig met laden …