voetbalzone

Begeerde ‘Gabigol’ wijst Chelsea af en verlengt contract in Brazilië

Gijs Freriks08 jul 2016, 01:00
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2016, 01:00
Advertentie

Gabriel Barbosa Almeida, beter bekend als Gabigol, heeft zijn contract bij Santos met twee seizoenen verlengd en ligt nu tot de zomer van 2021 vast in São Paulo. Het is onduidelijk of de hoogte van de gelimiteerde transfersom in de verbintenis, die vijftig miljoen euro bedroeg, veranderd is.

/

UOL Esporte meldt dat Chelsea met succes een bod van dertig miljoen euro uitbracht op Gabigol, maar dat de viervoudig A-international van Brazilië het zelf nog te vroeg vindt voor een transfer naar Stamford Bridge. Hij wil pas als een ‘idool’ vertrekken en zou bovendien het liefst naar Real Madrid gaan. Chelsea was overigens niet de enige club met interesse, zo meldt het bovengenoemde medium.

Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund zouden ook concreet in de markt zijn (geweest) voor de negentienjarige linksbuiten en het Chinese Hebei China Fortune bracht zelfs een bod van 55 miljoen euro uit. Gabigol blijft voorlopig echter bij Santos en gaat nu 67.000 euro per maand verdienen. Hij kwam tot dusverre tot 22 doelpunten en 12 assists in 80 wedstrijden voor Peixe.

Bezig met laden …