voetbalzone

Begeerde 'killer' tekent bij en is transferclausule van 7,5 miljoen kwijt

Daniel Cabot Kerkdijk19 dec 2013, 21:50
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2013, 21:50
Advertentie

Konstantinos Mitroglou heeft bij Olympiacos Piraeus zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, tot de zomer van 2017. De 25-jarige spits annex Grieks international is dit seizoen bijzonder trefzeker en geniet interesse van diverse buitenlandse clubs. Aan een vertrek denkt hij niet meer, ook al staat er in zijn nieuwe contract geen transferclausule van 7,5 miljoen euro meer.

/

"Olympiacos is mijn familie. Ik zal altijd alles blijven geven om deze club nog meer mooie momenten en nog meer doelpunten te bezorgen", vertelt Mitroglou, ook wel bekend als Mitrogol, via de officiële kanalen. De aanvaller is sinds 2007 actief bij de club uit Athene, maar kent pas dit seizoen echt zijn doorbraak als topschutter. Na zestien officiële wedstrijden staat de teller reeds op zeventien doelpunten.

Mitroglou, die kort na zijn geboorte met zijn familie naar Duitsland verhuisde, genoot zijn opleiding bij MSV Duisburg en Borussia Mönchengladbach. Zes jaar geleden tekende hij bij Olympiakos. In 2011 en 2012 werd de Grieks international nog uitgeleend aan Panionios en Atromitos.

Bezig met laden …