voetbalzone

Begeerde Rusnák doet belofte over toekomst: 'Ik blijf in Nederland'

Bart Kruyt16 dec 2014, 22:10
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2014, 22:10
Advertentie

Albert Rusnák is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste weken bij SC Cambuur en vervolgt zijn loopbaan vermoedelijk bij FC Groningen. De aanvallende middenvelder wilde dat na de gewonnen bekerwedstrijd bij Heracles Almelo niet bevestigen, maar kon wel alvast iets over zijn toekomst verklappen: Rusnák belooft dat hij op de Nederlandse velden zal blijven.

voetbalzone

Cambuur huurt de Slowaak sinds de zomer van Manchester City, dat Rusnák in januari wil verkopen. Groningen lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn om de technicus binnen te halen. "Ik heb mijn zaakwaarnemer niet gesproken, omdat ik bezig was met deze wedstrijd", zei Rusnák tegen FOX Sports. "Wat er gaat gebeuren, dat zien we in de nabije toekomst wel. Maar op het moment weet ik het echt nog niet."

De verslaggever die Rusnák interviewde vroeg of de middenvelder dan wel kon beloven dat hij in de Eredivisie zou blijven. "Ja", antwoordde Rusnák. "Dit is een fantastische competitie voor jonge spelers om je te ontwikkelen en ik wil van het voetbal blijven genieten. Dus ik denk dat Nederland op dit moment de juiste plek is voor mij."

Bezig met laden …