voetbalzone

Beginner Di Matteo mag langer blijven bij MK Dons

30 dec 2008, 13:13
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2008, 13:13
Advertentie
Roberto Di Matteo maakt met succes zijn eerste stappen in de trainerswereld. De 38-jarige Italiaan, die ruim zes jaar geleden zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing, maakt in de League One furore met MK Dons. De tevreden club heeft het contract van Di Matteo verlengd tot medio 2011.

MK Dons werd vorig seizoen kampioen in de League Two, waardoor het promoveerde naar het derde niveau van Engeland. Daar leek de ploeg een lastig jaar tegemoet te gaan, maar aan de hand van Di Matteo (die in juli werd aangesteld) verrast Dons vriend en vijand. De ploeg staat momenteel op de tweede plek en strijdt voor promotie naar het Championship. De achterstand op koploper Leicester City bedraagt twee punten.

Di Matteo heeft het naar zijn zin bij de bescheiden club en verlengde dinsdagmiddag zijn aflopende verbintenis. “Het bevalt me hier uitstekend”, zei de Italiaan, die als speler zijn brood verdiende bij clubs als Lazio en Chelsea. “Ik ben blij dat ik in de trainerswereld ben gestapt en hoop dat we nog veel stappen kunnen maken. We hebben nog veel werk te verzetten, maar ik kijk uit naar de komende maanden.”
Bezig met laden …