voetbalzone

Begovic wil naar Chelsea en weigert te spelen voor Stoke City

Bart Kruyt25 aug 2010, 08:20
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2010, 08:20
Advertentie

Asmir Begovic heeft zich niet populair gemaakt bij Tony Pulis. De doelman van Stoke City, die in beeld is om reservedoelman te worden bij Chelsea, weigerde dinsdag om in actie te komen tegen Shrewsbury Town. “Ik vind dit zeer teleurstellend. Stoke betaalt zijn salaris en dan moet hij zijn verantwoordelijkheden nemen”, zei Pulis.

De Bosnische keeper zou Thomas Sorensen vervangen tegen Shrewsbury, maar in plaats van Begovic stond Carlo Nash in de basis. Begovic weigerde om in actie te komen en hoopt op deze manier een transfer naar Chelsea te kunnen forceren. Pulis heeft er geen goed woord voor over: “We hebben veel supporters die van deze club houden en die doet Asmir nu tekort.”

De oefenmeester waarschuwt Begovic dat zijn strijdwijze niet het gewenste resultaat zal opleveren. “We hebben een voorzitter (Peter Coates, red.) die niet met dit soort spelletjes meespeelt”, zei Pulis. “We zullen hem niet weggeven of voor een schijntje verkopen nu hij dit heeft gedaan. Er zijn één of twee clubs die inderdaad interesse hebben getoond, maar zij voldoen vooralsnog niet aan onze vraagprijs.”

Bezig met laden …