voetbalzone

Begovic zoekt excuses: 'Ik was te ziek om Bosnische bond af te bellen'

Bart Kruyt19 nov 2010, 11:17
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2010, 11:17
Advertentie

Asmir Begovic hoopt een sanctie van de Bosnische voetbalbond te kunnen ontlopen. De keeper van Stoke City was opgeroepen voor de interland met Slowakije, maar kwam niet opdagen. In Bosnië werd woedend gereageerd en gedreigd met een straf, maar Begovic hoopt op medelijden, daar hij naar eigen zeggen te ziek was om af te bellen.

De 23-jarige keeper speelde afgelopen weekend nog negentig minuten mee tegen Liverpool, maar ontbrak woensdag tegen Slowakije. “Ik heb na de wedstrijd tegen Liverpool een injectie gekregen en reageerde niet goed op de medicijnen”, probeerde Begovic zich uit de situatie te redden. “Ik had zoveel pijn en moest de hele dag overgeven. Het was onmogelijk voor mij om de telefoon op te pakken en iemand te bellen.”

“De clubarts heeft voor mijn gevoel mijn leven gered”, vervolgde Begovic zijn excuses. “Hij gaf me nieuwe medicijnen, waardoor ik me weer iets beter ging voelen. Toen heb ik direct de telefoon gepakt en de Bosnische bond gebeld. Ik hoop dan ook dat de bondscoach, mijn medespelers en de supporters mij niets kwalijk nemen.”

Bezig met laden …