voetbalzone

Bekritiseerde Casillas mogelijk gepasseerd: 'Maar hij keept in el Clásico'

Bart Kruyt14 mrt 2015, 12:39
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2015, 12:39
Advertentie

Iker Casillas maakte dinsdag een zeer teleurstellende indruk in de thuiswedstrijd tegen Schalke 04 en het was niet voor het eerst dit jaar dat de keeper van Real Madrid tegenviel. Velen vinden het tijd voor een keeperswissel en Keylor Navas hoopt dat hij zondag mag keepen tegen zijn oude club Levante. Carlo Ancelotti zegt dat hij hier nog geen beslissing over heeft genomen.

voetbalzone

De coach overweegt om Casillas er een wedstrijdje naast te zetten, maar beloofde op de persconferentie van zaterdag wel dat de keeper volgende week zal spelen. Dan neemt Real het op tegen Barcelona. "Ik heb nog niet besloten wie er gaan spelen tegen Levante, dat doe ik pas op de wedstrijddag. Ik wil wel zeggen: als Navas keept, dan zal Casillas volgende week keepen in de Clásico. En als Casillas tegen Levante speelt, dan zal hij volgende week ook gewoon in actie komen."

Real heeft zijn laatste drie officiële wedstrijden niet gewonnen en dus staat Ancelotti onder druk. "De spelers willen de situatie zo snel mogelijk ombuigen en werken hard op de trainingen", zei de coach. "We doen nog mee om het kampioenschap en de Champions League en dat werkt erg motiverend voor ons. Het is normaal dat deze situatie ons raakt, maar dat betekent niet dat we opgeven."

Bezig met laden …