voetbalzone

'Belangrijk deel van selectie van Vitesse aast op transfer in de zomer'

Daniel Cabot Kerkdijk14 feb 2013, 06:45
Laatst bijgewerkt: 14 feb 2013, 06:45
Advertentie
/

De kans is groot dat Vitesse komende zomer een metamorfose ondergaat, zo schrijft het Algemeen Dagblad donderdag. De ambitieuze club uit Arnhem kent op het gebied van contracten meer vraagtekens dan zekerheden. Een aanzienlijk en belangrijk deel van de selectie van Fred Rutten hoopt in de zomer naar verluidt op een transfer.

Het dagblad vraagt zich af of Vitesse na een exodus van spelers weer in staat zal zijn om tot een outsider voor de landstitel uit te groeien. De Gelderse club staat na 22 speeldagen op een gedeelde vijfde plaats, na enkele tegenvallende resultaten in het huidige kalenderjaar. Koploper PSV heeft een voorsprong van negen punten.

"We anticiperen en houden altijd rekening met een eventueel vertrek van spelers", reageert technisch directeur Ted van Leeuwen. "Dat moet ook wel op dit niveau en daarvoor hebben we de scouting." Het is nog onduidelijk of Rutten zijn aflopende verbintenis zal verlengen. Verder is het ook nog maar de vraag of Kelvin Leerdam komt. De Feyenoorder zette tot dusver nog geen enkele handtekening en was verbaasd over het feit dat Vitesse geen contact zocht na het mislukken van zijn winterse komst.

Bezig met laden …