voetbalzone

'Belangrijke pion Barcelona heeft al zeven aanbiedingen op zak'

Bart Kruyt25 mrt 2015, 12:42
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2015, 12:42
Advertentie

Met een assist op het winnende doelpunt van Luis Suárez bewees Dani Alves afgelopen zondag opnieuw zijn waarde voor Barcelona. De rechtsback blijft een belangrijke basisspeler bij de koploper van de Primera División, maar het is nog maar de vraag of hij volgend seizoen nog bij Barcelona speelt. Het contract van Dani Alves loopt namelijk af en de clubs staan voor hem in de rij.

voetbalzone

Barcelona zou de samenwerking met de Braziliaan graag willen verlengen, maar een aanbieding bleef lange tijd uit en dat zorgde voor irritatie. Inmiddels zou Dani Alves wel een voorstel hebben ontvangen, maar de vleugelverdediger zou daar niet tevreden over zijn en kijkt nu naar andere opties. Volgens Sport heeft Dani Alves zes aanbiedingen van andere clubs op zak.

Paris Saint-Germain, Juventus, Internazionale, Manchester United en Liverpool werden allemaal al eens met Dani Alves in verband gebracht, maar dat geldt niet voor Borussia Dortmund. De Duitsers zouden een ambitieuze poging willen wagen om de 31-jarige vleugelflitser naar de Bundesliga te halen. Dani Alves wil volgend seizoen echter sowieso in de Champions League uitkomen en het lijkt er op dit moment niet op dat Dortmund dat kan gaan bieden.

Dani Alves staat al sinds 2008 onder contract bij Barcelona, dat de rechtsback destijds overnam van Sevilla. In het shirt van de Catalanen speelde de Braziliaan tot dusver 209 competitiewedstrijden, waarvan 21 in het lopende seizoen. Luis Enrique heeft al aangegeven dat hij Dani Alves graag voor zijn selectie wil behouden, zeker omdat Barcelona in de zomer geen nieuwe spelers mag kopen

Bezig met laden …