voetbalzone

Belangstelling voor Finnbogason bevestigd: 'Hij is de beste'

Bart Kruyt23 mei 2014, 11:04
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2014, 11:04
Advertentie

De belangstelling van Olympiacos voor Alfred Finnbogason is serieus. Griekse media brengen de aanvaller van sc Heerenveen al een tijdje in verband met de Griekse kampioen en voorzitter Evangelos Marinakis heeft de interesse nu bevestigd. "We proberen hem te halen. Op deze positie kijken we naar meer spelers, maar hij is de beste", zei Marinakis op de Griekse tv.

voetbalzone

In Athene moet Finnbogason, die in 62 competitiewedstrijden 53 keer scoorde voor Heerenveen, een spitsenkoppel gaan vormen met Javier Saviola. De 25-jarige IJslander heeft naar verluidt een prijskaartje van acht à negen miljoen euro; zijn contract in Friesland loopt nog tot de zomer van 2015 door. Heerenveen houdt rekening met een zomers vertrek van de topscorer.

Marinakis vertelt dat Olympiacos Finnbogason nu al een jaar volgt en binnenkort over zal gaan tot actie. Olympiacos kroonde zich recent tot landskampioen van Griekenland en neemt komend seizoen weer deel aan de Champions League. Ook clubs uit Engeland en Duitsland zouden interesse hebben in Finnbogason.

Bezig met laden …