voetbalzone

België maakt zich op voor hete transferzomer: ‘Rode Duivels zijn hot’

Thijs Post19 jun 2015, 09:06
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 09:06
Advertentie

De transfercarrousel draait op volle toeren en in België volgt men de ontwikkelingen op de voet. Tal van Belgische topspelers en internationals worden in verband gebracht met een toptransfer. Het Laatste Nieuws maakt een opsomming. “De Rode Duivels blijven hot op de transfermarkt.”

voetbalzone

Axel Witsel van Zenit Sint-Petersburg is er bijna uit met Juventus; als Paul Pogba uit Turijn is vertrokken kan Witsel zijn handtekening zetten. Yannick Ferreira Carrasco staat nu nog onder contract bij AS Monaco, maar hij wordt genoemd bij clubs als Atlético Madrid en AS Roma. Iemand die ook al geruime tijd in de schijnwerpers staat is Kevin De Bruyne: de ster van VfL Wolfsburg staat op de radar van financiële grootmachten als Manchester City en Paris Saint-Germain.

Romelu Lukaku (Everton) wordt door de Engelse roddelmedia al naar Manchester United geschreven, terwijl er onduidelijkheid heerst over Toby Alderweireld (Atlético Madrid) en Radja Nainggolan (AS Roma). Ondertussen is Dennis Praet van Anderlecht ontdekt in de Premier League: “De Gouden Schoen wordt de jongste tijd druk gesolliciteerd”, schrijft het dagblad.

Bezig met laden …