voetbalzone

Belgisch international mag zelfs niet voor honderd miljoen euro weg

Daniel Cabot Kerkdijk12 dec 2011, 18:40
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2011, 18:40
Advertentie

Aurelio Di Laurentiis (Napoli) en Maurizio Zamparini (Palermo) zijn elke week wel verantwoordelijk voor aparte uitspraken en ook Massimo Cellino neemt regelmatig geen blad voor de mond. De voorzitter van Cagliari is namelijk niet van plan om Radja Nainggolan te verkopen. De middenvelder van het nationale elftal van België krijgt van Cellino een bijzonder hoge vraagprijs opgespeld.

/

"Ik verkoop Nainggolan niet, zelfs niet voor honderd miljoen euro", verzekert Cellino in gesprek met diverse Italiaanse media. "Dit is een gevoelskwestie en een andere manier van bedrijfsvoering ten opzichte van andere clubs. Als we geld uitgeven aan de bouw van een nieuw stadion, kunnen we niet onze sterspelers verkopen.

"Ik wil helemaal niet dat Nainggolan vertrekt. Afgelopen zomer hadden we al heel veel geld kunnen verdienen. Zijn zaakwaarnemer zegt dat er clubs geïnteresseerd zijn, maar we gaan niet over tot een verkoop." De 23-jarige Nainggolan speelde in de jeugd van Germinal Beerschot en Piacenza. Na ruim zeventig duels voor de laatste club vertrok de middenvelder in januari 2010 naar Cagliari.

Bezig met laden …