voetbalzone

Belgische internetsensatie: 'Ik heb er zelf al om kunnen lachen'

Bart Kruyt27 sep 2013, 10:00
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2013, 10:00
Advertentie

Club Brugge maakte woensdagavond geen fout in de Belgische beker, maar had het nog erg lastig met KSV Oudenaarde. De derdeklasser bleef lang in de wedstrijd en keeper Kevin Frans moest enkel capituleren bij een inzet van Jesper Jörgensen: 0-1. De jonge doelman maakte een goede indruk en bleef ook na afloop in de spotlights staan, wegens een opvallend interview.

Sporza-journalist Sammy Neyrinck kreeg woensdag een erg enthousiaste Frans voor zijn camera en de zeventienjarige zoon van ex-keeper Franky Frans werd met zijn hilarische analyse prompt een heuse internethype. "Ik denk dat de adrenaline nog een beetje door mijn lijf gierde", reageert Frans in de Gazet van Antwerpen. De doelman schreeuwde in de microfoon en bleef de woorden 'oké ja' maar herhalen, tot hilariteit van duizenden YouTube-kijkers.

"Het was de eerste keer dat ik zo'n interview moest geven en er was heel veel lawaai", zegt Frans. "Ik dacht dus dat ik wat luider moest spreken. Ik heb de beelden al teruggezien en moet toegeven dat het er inderdaad wat raar uitzag. Ik heb er zelf al om kunnen lachen."

Bezig met laden …