voetbalzone

Belgische media discussiëren over toekomst 'doelwit van AZ en Feyenoord'

Bart Kruyt15 jan 2016, 06:50
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2016, 06:50
Advertentie

Een kleine maand geleden werd beweerd dat Feyenoord en AZ interesse zouden hebben in Charly Musonda, maar sindsdien is het stil geworden rondom het toptalent van Chelsea. De vraag is of hij deze maand nog verhuurd zal worden: Het Laatste Nieuws claimt dat Guus Hiddink de Belg bij Chelsea wil houden, Het Nieuwsblad schrijft juist dat Musonda tijdelijk weg kan.

voetbalzone

Volgens laatstgenoemde krant wil Chelsea Musonda verhuren aan een buitenlandse club en Feyenoord en AZ zouden dan, wanneer zij echt belangstelling hebben, in aanmerking komen. Het Nieuwsblad claimt dat de negentienjarige middenvelder zelf een streep heeft gezet door een tijdelijke overstap naar Standard Luik.

Musonda zou het liefst bij Chelsea willen blijven, maar hij wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal en hoeft in de tweede seizoenshelft niet op veel speelminuten te rekenen. Het Laatste Nieuws meent dat Hiddink wel van plan is om Musonda bij de A-selectie te betrekken, maar voorlopig trainde de Belg nog niet met het vlaggenschip mee.

Bezig met laden …