voetbalzone

Belgische nummer laatst hengelt ex-Willem II'er binnen

Erik van Dam01 dec 2010, 14:49
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2010, 14:49
Advertentie

Christophe Grégoire vervolgt zijn profloopbaan in het shirt van Charleroi. De dertigjarige middenvelder speelde vorig seizoen nog bij Willem II, maar zat zonder club nadat zijn profcontract ten einde liep. Volgens La Dernière Heure heeft Grégoire nu onderdak gevonden bij de hekkensluiter van België. Eerder werd hij door Willem II al aan die club verhuurd.

Charleroi staat met zeven punten uit zestien wedstrijden stijf onderaan in de Jupiler Pro League. Het gaat naar Lierse SK en AS Eupen bedraagt twee, respectievelijk vijf punten. Grégoire moet de club meer armslag gaan geven op het middenveld. Hij ontmoet er Onur Kaya, een andere middenvelder met een verleden in de Eredivisie. Kaya speelde jarenlang voor Vitesse. Ook Hernán Losada, die vorig seizoen door Anderlecht werd uitgeleend aan SC Heerenveen, staat er onder contract.

Grégoire kwam tussen 2007 en 2010 tot 45 wedstrijden voor Willem II, waarin hij vijf maal scoorde. Samen met een contingent andere spelers liet hij de Tricolores in de zomer achter zich. Willem II doet het met de nieuwe spelers niet goed en gaat de winterstop zeer waarschijnlijk in als nummer laatst. Grégoire speelde in het seizoen 2008/09 al een half seizoen bij Charleroi.

Bezig met laden …