voetbalzone

Belhadj slaat Europese aanbiedingen af en gaat naar Qatar

Bart Kruyt09 jul 2010, 08:11
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2010, 08:11
Advertentie

Nadir Belhadj kiest voor het grote geld in Qatar. De Algerijns international van Portsmouth stond volgens geruchten in de belangstelling van clubs als Internazionale, Werder Bremen en Barcelona, maar gaat verder bij Al-Sadd. De werkgever van Afonso Alves maakt op de officiële website bekend dat Belhadj is binnengehaald.

/

De elfvoudig landskampioen van Qatar maakt niet bekend hoeveel er is betaald voor de linksback en ook is niet bekend voor hoeveel jaar de 28-jarige Belhadj heeft getekend. “We waren al een tijdje met deze transfer bezig en zijn blij dat we het nu hebben kunnen afronden”, zei algemeen directeur Jassim Al Rumaihi van Al-Sadd. “Belhadj had een hoop aanbiedingen van Europese clubs, maar wilde zelf graag naar Qatar komen.”

De Algerijn speelde anderhalf jaar voor Portsmouth, nadat hij in januari 2009 was overgenomen van het Franse Stade Rennes. Belhadj kwam tot 48 competitiewedstrijden voor Pompey, maar kon degradatie voor de noodlijdende club niet voorkomen. Belhadj was nog aanwezig op het voor Algerije afgelopen WK en kwam in de drie groepswedstrijden alle speelminuten in actie.

Bezig met laden …