voetbalzone

Belofte Khedira langer bij VfB Stuttgart

09 jul 2008, 13:51
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2008, 13:51
Advertentie
VfB Stuttgart en Sami Khedira hebben de handen ineengeslagen voor een langere samenwerking. Khedira speelt al van jongs af aan voor Die Schwaben en blijft de club nu in ieder geval tot medio 2011 trouw.

Sportdirektor Horst Heldt laat op de officiële website van de Bundesliga-club weten zeer verheugd te zijn met de contractverlenging van Khedira. “Hij heeft meerdere aanbiedingen ontvangen uit binnen- en buitenland, dus is zijn jawoord aan de club voor ons heel prettig. Sami is een grote belofte die zich kan ontwikkelen tot één van de beste middenvelders in de Bundesliga en, op den duur, in het Duitse nationale team.”

Als kind van de stad maakte de inmiddels 21-jarige middenvelder vorig seizoen zijn debuut op de Duitse velden, nadat hij werd overgeheveld vanuit het reserveteam. Vorig seizoen veroverde hij langzaam maar zeker een vaste plaats op het middenrif van de onttroond landskampioen. Hij kwam tot negentien basisplaatsen en vijf invalbeurten.

Khedira zelf is dan ook tevreden met de vorderingen en de contractverlenging. “Ik ben blij dat ik voor VfB mag spelen. Mijn binding met de club, de stad en de regio is enorm groot en ik voel me hier bijzonder thuis. Het spreekt dan ook voor zich dat ik hier langer wil blijven.”
Bezig met laden …