voetbalzone

Bendtner en Draxler met extra kerstkilo’s terug: ‘Gebrek aan discipline’

Daniel Cabot Kerkdijk12 jan 2016, 18:24
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2016, 18:24
Advertentie

Nicklas Bendtner, Julian Draxler en het talent Ismail Azzoaui hebben zich tijdens de feestdagen en de weken eromheen niet echt bezig gehouden met voetbal. Het trio meldde zich niet fit op de eerste training van VfL Wolfsburg, zo schrijft Kicker.

voetbalzone

Alle spelers hadden van de medische staf een individueel trainingsschema meegekregen, maar niet iedereen wenste dat op te volgen. Manager Klaus Allofs wil geen groot drama van de extra kerstkilo’s maken, maar schroeft wel zijn eisen op. “Er wordt nu honderd procent discipline gevraagd.”

Dat het uitgerekend Bendter moet overkomen, vindt Allofs wel teleurstellend. “Ik had gehoopt dat hij een keer het goede voorbeeld kon zijn. Maar hij heeft al veel dingen overgenomen en veranderd.”

De jongere Draxler moet hier volgens Allofs vooral van leren. “Ik zal het maar zien als een gebrek aan discipline. Ik verwacht dat hij hier van leert met het oog op de toekomst. Julian staat een grote carrière te wachten, dan is het belangrijk om hem hierin te corrigeren.”

Bezig met laden …