voetbalzone

Bendtner: ‘Ik word weggezet als idioot, daar heb ik schoon genoeg van’

Thijs Post06 dec 2015, 11:50
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2015, 11:50
Advertentie

Nicklas Bendtner heeft al enige tijd moeite om topprestaties te leveren, maar de spits van VfL Wolfsburg is desondanks een veelbesproken voetballer. Dat komt vooral door de cultstatus die Lord Bendtner geniet bij fans en op sociale media. De Deen heeft schoon genoeg van het vertekende beeld van zijn persoon, zo laat hij weten aan 11Freunde.

voetbalzone

Volgens Bendtner werkt hij er keihard voor. “Vraag iedereen bij VfL Wolfsburg maar of ik voor een training al in het krachthonk zit. Of ik na de training in het krachthonk zit. Ik heb zelfs een hometrainer gekocht voor in mijn appartement. Iedereen kan zien dat ik hard werk”, begint Bendtner.

“Ik heb altijd de juiste drive gehad, maar misschien niet het juiste beeld op de zaken. Ik dacht dat een aanvaller alleen moest scoren, maar nu weet ik dat een aanvaller ook moet lopen.” Terwijl de spits een cultstatus heeft bij de fans, zijn de media juist niet echt te spreken over hem. “Ik stem nou eenmaal niet in met ieder interviewverzoek. Ik word altijd weggezet als idioot, daar heb ik genoeg van. Zelfs journalisten die ik vertrouw kunnen niet beschrijven wat ik voel als ik niet speel.”

Bezig met laden …