Benfica in slotfase langs Paços

03 nov 2007, 22:29
Laatst bijgewerkt: 03 nov 2007, 22:29
Op de negende speeldag liet FC Porto voor het eerst punten liggen, maar Benfica profiteerde zaterdagavond wel. Op bezoek bij Paços de Ferreira sloeg de ploeg uit Lissabon in de slotfase toe: 1-2.

De toeschouwers in het Estadio Mata Real zagen hoe maar liefst negen gele kaarten het duel ontsierden. Vóór rust opende Cristian Rodríguez de score voor de bezoekers, maar na een half uur spelen nam Tiago Valente de gelijkmaker voor zijn rekening.

De treffer van Kostantinos Katsouranis vijf minuten voor tijd was uiteindelijk doorslaggevend. Door de zege heeft Benfica zes punten achterstand op lijstaanvoerder Porto, dat vrijdagavond in eigen huis niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Belenenses (1-1).