voetbalzone

Benni wil weg uit Blackburn: 'Ik ben beter dan de spelers die spelen'

Bart Kruyt10 nov 2009, 15:19
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2009, 15:19
Advertentie

Benedict McCarthy, kortweg Benni, heeft het helemaal gehad bij Blackburn Rovers. De aanvaller komt niet voor in de toekomstplannen van Sam Allardyce en wil in de winterstop vertrekken. “In mijn ogen ben ik beter dan de spelers die spelen, maar de manager ziet dat anders”, bromde de ongelukkige Zuid-Afrikaan.

/

McCarthy kwam in 2006 aan bij Blackburn en had in zijn eerste seizoen een basisplaats. In het tweede en derde jaar kreeg hij echter steeds minder speelminuten en dit voetbaljaar mocht hij tot dusver pas één keer in de basis beginnen. “Ik ben niet het type spits waar de manager naar zoekt”, zei Benni. “Dan ga ik verder kijken.”

In de wandelgangen werden voormalig werkgever Porto en het kwakkelende Portsmouth al met de 31-jarige aanvaller in verband gebracht. “Portsmouth heeft het nu moeilijk, maar het is nog altijd een mooie club”, zei Benni. “Maar vooralsnog zijn het slechts geruchten. Ik kijk wel wat er op mijn pad komt.” In de zomer werd de Zuid-Afrikaan nog in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax.

Bezig met laden …