voetbalzone

Bent over Montenegro: ‘De tijden dat je met 10-0 kon winnen zijn voorbij’

Erik van Dam09 okt 2010, 16:09
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2010, 16:09
Advertentie

De moeder van Darren Bent zal dinsdag mogelijk teleurgesteld zijn: moeders is de meest trouwe supporter van de spits van Sunderland en had graag de eerste basisplaats van hem bij de nationale ploeg van Engeland meegemaakt. Die droom lijkt in duigen te vallen: Bent stevent tegen Montenegro af op een plekje in de basiself en zijn moeder is op wereldreis.

Bondscoach Fabio Capello liet afgelopen week weten dat Bent ‘één van de belangrijkste spelers is voor de toekomst’, en nu zowel Jermain Defoe als Bobby Zamora geblesseerd zijn lonkt een basisplaats voor de spits. “Mijn moeder zal trots zijn”, vertelt de 26-jarige aanvaller in de Britse media. “Ik weet dat ze enorm teleurgesteld zal zijn dat ze het moet missen, maar de wereldreis was een cadeautje van mij dus ze mag niet klagen”, lacht Bent.

De aanvaller verwacht een moeilijke wedstrijd tegen de verrassende lijstaanvoerder van Groep G. “Ze hebben prima spelers, zoals Mirko Vucinic van AS Roma. We weten dat het moeilijk gaat worden: de tijden dat je een op papier mindere tegenstander met 10-0 kon verslaan zijn voorbij.”

Bezig met laden …