voetbalzone

Bent vervangt Owen in Engelse selectie

18 nov 2007, 16:49
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2007, 16:49
Advertentie
Bondscoach Steven McClaren heeft Darren Bent opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Michael Owen. De aanvaller van Newcastle United raakte afgelopen vrijdag geblesseerd in de oefeninterland van Engeland tegen Oostenrijk (1-0 winst)

Na onderzoek bleek een spier te zijn gescheurd, waardoor meespelen tegen Kroatië komende woensdag niet mogelijk is. Tottenham Hotspur-spits Bent kwam tweemaal eerder uit voor The Three Lions.

McClaren kan woensdag op Wembley wel beschikken over Owen Hargreaves. De defensieve middenvelder moest tegen Oostenrijk ook geblesseerd afhaken, maar zijn peesontsteking is van lichte aard. De keuzeheer kan echter niet beschikken over de geblesseerden John Terry en Wayne Rooney en de geschorste Rio Ferdinand.

Engeland heeft aan gelijkspel voldoende om zich te plaatsen voor het EK van volgend jaar. Een verlies zou alléén fatale gevolgen als Rusland niet weet te winnen, maar de ploeg van Guus Hiddink speelt tegen voetbaldreumes Andorra. Mocht Kroatie haar koppositie willen behouden, dan moet het niet verliezen.
Bezig met laden …