voetbalzone

Benítez: ‘Als er iemand is die het wil proberen, laat diegene dan nú komen’

Erik van Dam12 aug 2016, 19:28
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2016, 19:28
Advertentie

Rafael Benítez hoopt dat hij Moussa Sissoko deze zomer niet kwijtraakt, maar áls het dan toch gebeurt, dan liever vandaag dan morgen. Sissoko wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer en dat is niet zo vreemd, gezien zijn status als Frans international en de afzakking van Newcastle United uit de Premier League. Benítez wil echter op Sissoko kunnen rekenen voor de rest van dit seizoen.

/

Naar verluidt vraagt Newcastle een slordige veertig miljoen euro voor Sissoko, temeer daar zijn liniegenoot Georginio Wijnaldum ook al is vertrokken. Benítez waarschuwt dat de prijs echt niet omlaaggaat naarmate de transfermarkt verder vordert. “Als iemand denkt dat tot 31 augustus wachten de zaken makkelijker maakt, dan zit diegene mis. Dat is echt niet zo. Ik garandeer je: het wordt alleen maar moeilijker.”

“Als er iemand is die het wil proberen, laat diegene dan nú komen met het juiste bod. Dan kijken we daarnaar. Zo niet, dan blijft Moussa van ons en zal hij hier hard aan de slag gaan”, voorziet Benítez. “En iedere dag dat er nog gewacht wordt maakt het moeilijker, want we zijn blij met hem en er is geen noodzaak hem te verkopen”, aldus de trainer.

Bezig met laden …