voetbalzone

Benítez baalt van instabiliteit: ‘We missen de balans van Ancelotti’

Gijs Freriks03 jan 2016, 14:48
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2016, 14:48
Advertentie

Real Madrid krijgt na het gelijkspel van Barcelona de kans om in punten gelijk te komen met de club uit Catalonië. Het team van Rafael Benítez neemt het zondagavond op tegen Valencia en de trainer gaat uit van een goede afloop, zo vertelde hij op de persconferentie aan onder meer Marca.

voetbalzone

“Ik heb het volledige vertrouwen in het team en denk niet aan terugvallen. Ik denk dat we het goed gaat doen en een wedstrijd spelen die we kunnen winnen. Ik ben een ervaren trainer en heb veel prijzen achter mijn naam staan en ben aangesteld door een voorzitter met visie. We moeten nu geduldig blijven en hopen dat we zoveel mogelijk doelstellingen kunnen behalen. Ik heb daar vertrouwen in”, aldus Benítez, die echter niet altijd tevreden is over het spel van zijn ploeg.

“We zijn soms niet stabiel genoeg. Als we de bal niet hebben, hebben we het moeilijk. En als we het moeilijk hebben, ontbreekt de juiste mentaliteit. We hebben de bekende balans nodig van Carlo Ancelotti. De spelers weten dat ze alles moeten geven als ze de wedstrijd niet onder controle hebben. Nee, ik ga geen namen van spelers noemen. Ik vind alleen dat, en dat zeg ik als echte madridista, het team bij vlagen instabiel is.”

Bezig met laden …