voetbalzone

Benítez: 'Dit is een overwinning voor de spelers, de fans en de club'

Daniel Cabot Kerkdijk22 aug 2010, 10:01
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2010, 10:01
Advertentie

Internazionale heeft de eerste prijs van het nieuwe seizoen alweer binnen. De regerend landskampioen, bekerhouder en winnaar van de Champions League pakte zaterdag de Italiaanse Supercoppa door 'nummer twee' AS Roma met 3-1 te bedwingen. Wesley Sneijder had uiteraard een basisplaats. Vlak voor tijd werd de Nederlander vervangen door Marco Materazzi.

/

Door een doelpunt van John Arne Riise kwam Inter na twintig minuten spelen op achterstand, maar daarna schoten Goran Pandev en Samuel Eto'o (2) met scherp. "We begonnen niet goed aan de wedstrijd, maar we kwamen goed terug", vertelde trainer Rafa Benítez na afloop. We zijn blij dat we deze prijs hebben kunnen toevoegen aan de behaalde successen van vorig seizoen."

"Dit is een overwinning voor de spelers, de fans en de club." Komende vrijdag is Atlético Madrid de tegenstander in het kader van de Europese Super Cup. "We hadden ietwat moeite om in ons ritme te komen", analyseerde de oud-coach van Liverpool. "Maar ik ben tevreden over de wilskracht van het team."

Bezig met laden …