voetbalzone

Benítez: 'Het is duidelijk dat Internazionale nog tijd nodig heeft'

Daniel Cabot Kerkdijk28 aug 2010, 08:16
Laatst bijgewerkt: 28 aug 2010, 08:16
Advertentie

Internazionale kon vrijdagavond niet voorkomen dat Atlético Madrid de strijd om de Europese Super Cup in haar voordeel besliste. Door doelpunten van José Antonio Reyes en Sergio Agüero versloeg de houder van de Europa League de titelverdediger van de Champions League met 0-2. Inter-coach Rafa Benítez wijt de nederlaag aan de korte voorbereiding op het nieuwe seizoen.

"Het is duidelijk dat we nog tijd nodig hebben", vertelde de Spaanse opvolger van José Mourinho na afloop. "We hebben sinds het WK in Zuid-Afrika niet veel met de spelers kunnen werken. We waren niet opgewassen tegen een team dat fysiek veel sterker was en tactisch ook zeer goed stond. We zullen bepaalde dingen in ons spel moeten veranderen, maar andere facetten blijven behouden."

Benítez sprak tevens over de Champions League-loting. De Italiaanse topclub is gekoppeld aan Tottenham Hotspur, Werder Bremen een FC Twente. "Een zeer gevaarlijke groep", oordeelde de oud-coach van Valencia en Liverpool. "Er is niet veel verschil tussen de clubs en dat kan gevaarlijk zijn. Het zal zeer lastig worden." Inter start de competitie maandag met een uitwedstrijd tegen Bologna.

Bezig met laden …