voetbalzone

Benítez hoopt te kunnen beginnen met een prijs bij Inter

Bart Kruyt20 aug 2010, 18:41
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2010, 18:41
Advertentie

Internazionale hoopt door te kunnen gaan met het winnen van prijzen. De Italiaanse grootmacht won met José Mourinho de treble, verloor de coach vervolgens aan Real Madrid en gaat met Rafael Benítez op jacht naar de Super Coppa: de eerste trofee van het nieuwe seizoen. “We kijken hier erg naar uit”, zei de Spanjaard op de website van Inter.

/

De landskampioen, bekerwinnaar én Champions League-winnaar neemt het zaterdag op tegen AS Roma, de runner-up van het afgelopen seizoen in de Serie A. “Het is altijd lastig om aan een nieuw seizoen te beginnen en zeker na een WK, aangezien veel spelers later terugkwamen”, zei Benítez. “Maar we hebben goed gewerkt deze zomer en zijn er klaar voor.”

Van zenuwen heeft Benítez geen last, zo beweerde de coach. “Ik ben al wat ouder en heb al wat ervaring, dus ik kan niet meer echt nerveus worden voor een wedstrijd”, glimlachte de Spanjaard. “We spelen morgen een finale, maar voor mij is dit een gewone wedstrijd, zoals iedere andere. Daarom is er geen reden om extra zenuwen te hebben.”

Bezig met laden …