voetbalzone

Benítez laat snelheidsduivel James met rust: ‘Het is een privékwestie’

Gijs Freriks02 jan 2016, 17:15
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2016, 17:15
Advertentie

James Rodríguez riskeert een zware boete en een rijverbod nadat hij vrijdagavond met een snelheid van tweehonderd kilometer per uur over een Madrileense snelweg raasde. Trainer Rafael Benítez wenste zaterdag tijdens de persconferentie niet uitgebreid op het incident in te gaan.

voetbalzone

“Het is een privékwestie. James heeft de situatie uitgelegd. Hij is een goede en volwassen jongen en ik ga me er verder niet mee bemoeien. Ik laat het dus bij wat hij heeft gezegd”, aldus Benítez. James gaf volgens Mundo Deportivo twee verklaringen af bij de politie: hij hoorde de politie niet omdat hij de muziek hard had staan en daarna dacht hij dat hij achterna werd gezeten door ‘kidnappers’.

Benítez ging tijdens de bijeenkomst ook nog kort in op de geruchten over Isco. De middenvelder wordt in verband gebracht met een transfer naar Manchester City. “Als iemand niet speelt, stellen jullie daar altijd vragen over. Ik heb met Isco gesproken en heb hem gefeliciteerd met zijn geweldige training. Ik heb altijd hetzelfde gezegd: dit is Real en we hebben 24 spelers. Niet iedereen kan spelen.”

Bezig met laden …