voetbalzone

Benítez reageert op tweet van Marcelo: 'Het was gewoon veel te vroeg'

Daniel Cabot Kerkdijk05 dec 2015, 18:06
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2015, 18:06
Advertentie
voetbalzone

Rafael Benítez heeft er geen spijt van dat hij Marcelo niet heeft opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor het competitieduel met Getafe. Zonder de Braziliaan zegevierde Real Madrid zaterdag met 4-1 over de streekgenoot. De Braziliaan verstuurde vrijdagmiddag, vlak na de bekendmaking van de selectie, een tweet met de tekst: 'Volledig hersteld en beschikbaar!' Dat werd geïnterpreteerd als een boodschap jegens Benítez.

Benítez maakte na de ruime overwinning in het Santiago Bernabéu duidelijk dat Marcelo niet beschikbaar was, ondanks de tweet van de linkerverdediger. "Ik sprak vrijdag met de clubarts en hij liet weten dat Marcelo er nog niet klaar voor was. Hij heeft vandaag getraind en dat ging goed. Hij zal er waarschijnlijk in de Champions League tegen Malmö FF bij zijn."

"Het was gewoon veel te vroeg om Marcelo vandaag in te zetten", benadrukte Benítez, die al snel de indruk kreeg dat de media uitsluitend in een mogelijk akkefietje tussen de trainer en de speler geïnteresseerd waren. "Hij is al een keer eerder sneller dan verwacht teruggekeerd en toen raakte hij geblesseerd. De clubarts zei dat hij niet nog speelklaar was en meer valt er niet over te zeggen."


Bezig met laden …