voetbalzone

Benítez stapt in privéjet op weg naar Madrid: ‘Ik kan niet wachten’

Erik van Dam01 jun 2015, 10:59
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2015, 10:59
Advertentie

Rafael Benítez wordt de nieuwe trainer van Real Madrid, zoveel is wel duidelijk. De 55-jarige trainer zweeg tot nu toe over de vermeende belangstelling van de Koninklijke, maar ging maandagochtend aan boord van een privéjet op weg naar de hoofdstad van Spanje. Real Madrid stelde het vliegtuig ter beschikking voor Benítez om naar de club te komen.

voetbalzone

AS vroeg Benítez voor het instappen met welk gevoel hij richting Spanje vloog. “Ik ben er helemaal klaar voor, ik kan niet wachten”, antwoordde de coach. Daarmee lijkt het laatste restje twijfel over Benítez’ toekomst verdwenen. Duidelijk was al dat Napoli afscheid van hem neemt: op een speciale persconferentie werd dat vorige week bekendgemaakt. Daarnaast ‘verspraken’ diverse kopstukken zich al over Benítez’ volgende klus.

De zaakwaarnemer van Carlo Ancelotti zei reeds er 99 procent zeker van te zijn dat Benítez, een geboren Madrileen, het roer van zijn ontslagen cliënt zou overnemen. Eduardo Fernández de Blas, vicevoorzitter van los Merengues, noemde zondag ook de naam van Benítez. “Straks, vanaf komende week, is hij de beste trainer ter wereld”, zei de tweede man achter Florentino Pérez. De fans van Real Madrid lijken vooralsnog niet bepaald gelukkig met de komst van Benítez.

Bezig met laden …