voetbalzone

Benítez uitgefloten: ‘Dat heb ik niet gehoord, ik was laat op het veld’

Gijs Freriks20 dec 2015, 18:20
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2015, 18:20
Advertentie

Er wordt hevig gespeculeerd over de toekomst van Rafael Benítez bij Real Madrid, maar na de 10-2 overwinning op Rayo Vallecano lijkt hij zich in ieder geval voorlopig geen zorgen te hoeven maken. “We hebben gedaan wat we moesten doen. Scoren en winnen”, zei de trainer na afloop in gesprek met de Spaanse pers.

voetbalzone

“Het team reageerde goed na het incasseren van de doelpunten. We raakten een paar minuten de concentratie kwijt, maar daarna ging het beter”, aldus Benítez, die niet wilde ingaan op het optreden van scheidsrechter Ignacio Iglesias, die twee rode kaarten uitdeelde. “Ik ga daar niets over zeggen. Ik praat nooit over scheidsrechters en dat doe ik nu dus ook niet. We hebben op eerlijke wijze gescoord en de fans waren blij.”

Benítez werd door diezelfde supporters voor de wedstrijd nog uitgefloten, maar daar had hij niets van meegekregen. “Ik was laat op het veld, was mij binnen aan het focussen op het begin van de wedstrijd. Het team zag er verder goed uit in het begin en scoorde bovendien.” Cristiano Ronaldo maande het publiek tijdens het duel ook even tot rust: “De spelers weten dat de fans soms ontevreden zijn en weten dat het beter moet. Dat proberen we ook”, aldus Benítez.

Bezig met laden …