voetbalzone

'Benítez wil middenveld versterken met krachtpatser van 45 miljoen'

Bart Kruyt14 aug 2015, 13:53
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2015, 13:53
Advertentie

Rafael Benítez heeft de opdracht gekregen om Real Madrid in het aankomende seizoen weer kampioen van Spanje te maken, maar de coach is niet tevreden over zijn middenveld. De oefenmeester wil Lucas Silva voor een jaar verhuren en is ook niet overtuigd van Asier Illarramendi. Benítez hoopt dan ook dat er deze maand nog een nieuwe middenvelder kan komen.

voetbalzone

In de wandelgangen is de naam van Lucas Biglia (Lazio) een paar keer genoemd, terwijl bekend is dat Florentino Pérez een fan is van Marco Verratti van Paris Saint-Germain. Volgens AS staat William Carvalho echter bovenaan de verlanglijst van Benítez. De 23-jarige krachtpatser staat nu nog onder contract bij Sporting Portugal en kan door een blessure voorlopig nog niet in actie komen.

Benítez schijnt bereid te zijn om te wachten op Carvalho, die in het verleden ook met onder meer Arsenal, Manchester United en Manchester City in verband werd gebracht. Tot een toptransfer naar Engeland kwam het echter niet. Carvalho heeft een prijskaartje van liefst 45 miljoen euro.

Bezig met laden …