voetbalzone

‘Benítez wil sowieso niet de eer aan zichzelf houden bij Real Madrid’

Erik van Dam24 dec 2015, 09:58
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2015, 09:58
Advertentie
voetbalzone

Rafael Benítez staat onder druk bij Real Madrid, maar peinst er niet over zelf op te stappen. De grote Spaanse kranten schrijven al langer dat de werkrelatie tussen de trainer en een aantal van zijn spelers moeizaam verloopt. Benítez heeft echter ook nog voorstanders in de groep, weet Marca, en hoopt dat de situatie beter zal worden. Als Real echt van hem af wil, dan zal de Spaanse topclub hem moeten ontslaan.

Benítez tekende in de zomer voor drie jaar in het Santiago Bernabéu en ziet niet in waarom hij nu al weg zou gaan. In de competitie en Champions League worden de prijzen pas aan het eind van het seizoen verdeeld en Benítez heeft niet het gevoel dat hij tegen de bierkaai vecht. Marca claimt te weten welke spelers nog pro-Benítez zijn: Luka Modric, Pepe, Toni Kroos, Gareth Bale en Karim Benzema.

De coach heeft echter akkefietjes achter de rug met James Rodríguez, Jesé Rodríguez, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Isco en Marcelo en dus is het niet zo dat de groep als één man achter Benítez staat. Benítez verblijft momenteel bij zijn gezin in Engeland: zijn familie is er blijven wonen sinds hij voor Liverpool werkte. De coach rekent erop dat hij bij de eerste training van 2016 gewoon weer in Madrid is en zal hoe dan ook niet een verzoek indienen bij het bestuur om hem te laten gaan.

Bezig met laden …