voetbalzone

‘Benítez zit op tribune voor Belg en wil sterren uit Bundesliga en Engeland’

Peter Nusselder13 jun 2015, 14:20
Laatst bijgewerkt: 13 jun 2015, 14:20
Advertentie

Rafael Benítez is met ingang van komend seizoen de trainer van Real Madrid en het is de bedoeling dat zijn selectie in de zomer flink versterkt wordt. De Spaanse oefenmeester zat vrijdag in Cardiff op de tribune tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Wales en België en volgens de Corriere dello Sport was Benítez daar om te kijken naar Radja Nainggolan, middenvelder van AS Roma en België.

voetbalzone

Nainggolan zelf wist na afloop van het duel (met 1-0 gewonnen door Wales) nog van niets en benadrukte dat hij niet bezig is met een transfer. “Iedereen weet dat ik bij Roma wil blijven”, liet de Belgisch international weten. De ploeggenoot van Kevin Strootman roept de clubleiding in Rome wel op om haast te maken, omdat i Giallorossi de transferrechten van Nainggolan nu nog delen met Cagliari.

Er staan overigens nog meer grote namen op het verlanglijstje van Benítez; de Koninklijke zou het eveneens voorzien hebben op Marco Reus en Raheem Sterling, de sterspelers van respectievelijk Borussia Dortmund en Liverpool. Daarnaast wordt beweerd dat Real overweegt om AS Monaco-middenvelder Geoffrey Kondogbia, voorheen uitkomend voor Sevilla, terug wil halen naar de Primera División.

Bezig met laden …