voetbalzone

Bentley sluit vertrek bij Blackburn niet uit

01 apr 2008, 13:13
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2008, 13:13
Advertentie
Elk seizoen Europees voetbal spelen en over twee jaar een basisplaats op het WK in Zuid-Afrika. Om die doelstelling te behalen sluit David Bentley een vertrek bij Blackburn Rovers komende zomer niet uit, zo meldt hij dinsdag tegenover BBC.

De 23-jarige middenvelder onderhandelt met het bestuur van The Rovers over een nieuwe verbintenis, maar stelt als eis dat hij elk seizoen in Europees verband wil uitkomen. "In de komende maanden zal er meer duidelijkheid ontstaan. Het is een moeilijke beslissing die ik moet nemen. Je weet het nooit in de voetballerij."

Bentley deinst er niet voor terug om moeilijke beslissingen te nemen. De middenvelder koos ervoor om Arsenal te verlaten in de hoop elders meer aan spelen toe te komen. Vorig jaar zegde hij voor het EK onder 21 af, omdat hij zich te vermoeide voelde.

"Ik wil Europees voetbal spelen, ik wil het hoogste bereiken, ik wil over twee jaar naar het WK en ik wil daar basiskracht zijn", benadrukte Bentley, die op de rechterflank wel concurrentie heeft van David Beckham, Shaun Wright-Phillips en Aaron Lennon.
Bezig met laden …