voetbalzone

Benzema beleeft dramatische avond met inbraak tijdens El Clásico

Robin Bruggeman28 feb 2019, 11:56
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2019, 11:56
Advertentie

Karim Benzema ging woensdagavond met Real Madrid met 0-3 onderuit tegen Barcelona en kan de finale van de Copa del Rey zodoende vergeten. De Fransman slaagde er niet om zich te onderscheiden in El Clásico en beleefde ook buiten de lijnen een dramatische avond. De aanvaller ondervond bij thuiskomst namelijk dat hij het slachtoffer was geworden van een inbraak.

El Chiringuito meldt donderdag dat het huis van Benzema tijdens de wedstrijd is leeggehaald door nog onbekende daders. Wat er precies buit is gemaakt is nog niet bekend, aangezien het politieonderzoek nog in volle gang is. De politie wil daarom vooralsnog, hangende het onderzoek, niet te veel details naar buiten brengen.

Benzema is de volgende bekende voetballer die in de afgelopen weken het slachtoffer is geworden van een inbraak. Eerder werd de bij Barcelona actieve Kevin-Prince Boateng al beroofd, terwijl ook onder meer Dani Alves, Sadio Mané en Memphis Depay te maken kregen met inbraken terwijl zij op dat moment op het voetbalveld stonden.

Bezig met laden …