voetbalzone

Benzema blijft bij verhaal: ‘Heeft hij geld nodig, dan krijgt hij dat van mij’

Erik van Dam02 dec 2015, 08:24
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2015, 08:24
Advertentie

Karim Benzema blijft erbij dat hij Mathieu Valbuena niet heeft afgeperst. Vorige maand dook de naam van de spits op in de zaak rond de sekstape van Valbuena. Die werd door drie mannen benaderd om met een geldbedrag van 150.000 euro over de brug te komen, anders zouden zij zijn sekstape openbaar maken. Valbuena stapte naar de politie en later bleek dat Benzema een rol speelde als tussenpersoon.

voetbalzone

Benzema ziet het zelf anders. Hij zegt dat zijn vriend Karim Zenati benaderd is door de drie daadwerkelijke afpersers. Zelf gaf hij die boodschap weer door aan teamgenoot Valbuena. “Karim is mijn beste vriend, ik vertrouw hem”, legt de spits van Real Madrid en het Franse nationale team uit. “Hij doet dit niet voor het geld. Karim is bij mij in dienst. Als hij geld nodig heeft, krijgt hij dat van mij.”

Zowel Benzema als Zenati treft dus geen blaam, verzekert de aanvaller volgens Le Monde. Woensdagavond komt hij uitgebreid aan het woord op de Franse televisie en zal hij met meer tekst en uitleg komen over de hele zaak.

Bezig met laden …