voetbalzone

Benzema niet bang voor Suárez: 'Je hebt meerdere topseizoenen nodig'

Bart Kruyt07 jun 2014, 13:55
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2014, 13:55
Advertentie

Real Madrid wordt in de wandelgangen veelvuldig in verband gebracht met Luis Suárez, die samen met Cristiano Ronaldo en Gareth Bale een 'superaanval' zou moeten gaan vormen. De komst van de Uruguayaan zou slecht nieuws zijn voor Karim Benzema, maar de huidige centrumspits van Real ligt niet wakker van de vele geruchten: "Nee hoor, ik slaap gewoon goed", zegt hij.

voetbalzone

Volgens Benzema is het normaal dat Real altijd in verband wordt gebracht met de beste spelers. "Maar ik train iedere dag hard om hier te kunnen blijven", benadrukt de Fransman in Marca. "Ik voel geen extra druk. Suárez heeft een geweldig seizoen achter de rug, maar in voetbal heb je meer topseizoenen nodig. Maar hij is een uitstekende speler en zou ons zeker kunnen helpen."

Benzema maakt zich dus niet druk en dat komt omdat hij het vertrouwen van hoofdtrainer Carlo Ancelotti en diens assistent Zinedine Zidane voelt. "En ik moet zeggen dat Florentino Pérez er altijd voor mij geweest is, sinds de dag dat ik hem heb ontmoet. Ik ben altijd gesteund bij deze club, ook in de mindere tijden."

Bezig met laden …