voetbalzone

Beoogd Juve-aanvaller heeft meer ijzers in het vuur: ‘Atlético wilde hem ook al’

Yanick Vos27 sep 2016, 11:45
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2016, 11:45
Advertentie

Sassuolo-voorzitter Giorgio Squinzi bevestigde afgelopen zomer dat Domenico Berardi na het huidige seizoen naar Juventus verkast. Beide clubs hebben immers al een akkoord bereikt. Echter, Giovanni Carnevali, technisch directeur van Sassuolo, zegt dat er nog niets besloten is en de aanvaller net zo goed naar Internazionale of Atlético Madrid kan vertrekken.

/

De Italiaans jeugdinternational weigerde volgens Italiaanse media afgelopen zomer een overstap naar Juventus. Hij bleef liever bij Sassuolo om zich daar verder te ontwikkelen onder trainer Eusebio Di Francesco. Naast Juventus, dat dus al een akkoord heeft met Sassuolo, heeft ook Inter een oogje op de 22-jarige aanvaller.

Carnevali hoopt Berardi te behouden voor Sassuolo, maar houdt alle opties open. “Berardi heeft er voor gekozen om bij Sassuolo te blijven”, zegt de technisch directeur tegen Radio Gr Parlamento. “Het zou kunnen dat hij heeft gesproken met vertegenwoordigers van Inter, maar niet met ons. We zouden erg blij zijn als Domenico bij ons blijft, dat kunnen we ons ook veroorloven. Zo niet, dan staat de deur voor iedereen open, ook voor Inter. Maar ook voor buitenlandse clubs, want Atlético wilde hem in juli ook al hebben.”

Bezig met laden …