voetbalzone

Beoogde aankoop Thohir arriveert in Milaan: 'Ik ben hier voor Inter'

Bart Kruyt18 jun 2014, 08:00
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2014, 08:00
Advertentie

Internazionale heeft zich voor het aankomende seizoen al versterkt met Nemanja Vidic, die transfervrij wordt overgenomen van Manchester United, maar is nog zeker niet klaar op de transfermarkt. De nieuwe clubeigenaar Erick Thohir wil nog een paar nieuwe spelers halen en Yann M'Vila zal de tweede nieuwkomer gaan worden. Hij verblijft momenteel al in Italië.

voetbalzone

De middenvelder arriveerde dinsdag in Milaan en had geen geheimen voor de verslaggever van Sky Italia die hem stond op te wachten: "Ik ben hier voor Inter", zei M'Vila, voordat hij snel doorliep. De 23-jarige Fransman wordt al geruime tijd met i Nerazzurri in verband gebracht en er lijkt nu een akkoord te zijn met Rubin Kazan over een transfersom.

M'Vila speelt pas een jaar in Rusland, maar kan er zijn draai niet vinden. Hij speelde 24 competitieduels voor Rubin Kazan en stond hiervoor onder contract bij Stade Rennes. Als speler van die club werd hij nog met diverse Europese topclubs in verband gebracht, maar M'Vila koos uiteindelijk voor de miljoenen van Rubin. Nu heeft hij spijt van die keuze.

Bezig met laden …