voetbalzone

Steven Berghuis keert terug in wedstrijdselectie Ajax; Farioli stelt verrassende naam op

Lars Capiau13 jul 2024, 15:00
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 23:44
Advertentie

Francesco Farioli heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het oefenduel met Rangers. Steven Berghuis keert daarin terug, de routinier neemt plaats op de bank. Verder heeft Farioli een plekje in de basis voor Christian Rasmussen. De wedstrijd begint om 16:00 en het duel is live te zien op Ziggo Sport.

Na de oefenduels tegen PEC Zwolle (1-0 verlies) en Sint-Truiden (4-0 winst) neemt Ajax het zaterdagmiddag op tegen het Schotse Rangers. Farioli kiest er zoals verwacht voor om met Diant Ramaj op doel te starten.

Achterin mag Owen Wijndal beginnen op de linksbackpositie. Jakov Medic en Devyne Rensch vormen het centrale duo, waardoor er op de rechtsachterpositie een plekje is voor Youri Baas.

Jordan Henderson verschijnt ook aan de aftrap. Hij vormt samen met Kenneth Taylor en de aan een vertrek gelinkte Branco van den Boomen het middenveld. Kian Fitz-Jim lijkt voorin hangend vanaf links te spelen, met Chuba Akpom in de punt van de aanval en Rasmussen aan de rechterkant.

Op de reservebank keert Berghuis dus terug in de selectie. Hij zal plaatsnemen naast onder meer Sivert Mannsverk, Julian Rijkhoff, Carlos Forbs, Kristian Hlynsson, Jorrel Hato en Benjamin Tahirovic.

Opstelling Ajax: Ramaj; Wijndal, Medic, Rensch, Baas; Henderson, Taylor, Van den Boomen; Fitz-Jim, Akpom, Rasmussen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Bezig met laden …