voetbalzone

'Beschonken' Simunic ontkent uitleg Bilic

12 okt 2009, 13:30
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2009, 13:30
Advertentie
Josip Simunic is verbaasd over zijn verwijdering uit de Kroatische selectie. De verdediger werd samen met ploeggenoot Ivica Krizanac naar huis gestuurd door Slaven Bilic, omdat de mandekkers veel te laat waren teruggekeerd naar het hotel. Volgens Simunic is daar echter niets van waar.



De Kroaten mochten van Bilic tot 2 uur ’s nachts de stad in om enige afleiding te zoeken. Simunic en Krizanac kwamen volgens de uitleg van de bondscoach echter veel te laat thuis en maakte terug in het hotel ook nog ruzie met elkaar. “Voor mij zijn zij geen internationals meer”, zei Bilic, die beide heren uit de selectie zette.

De 31-jarige Simunic begrijpt daar weinig van. “Ik garandeer dat ik om 01.05 uur terug in het hotel was en dat ik absoluut geen ruzie heb lopen maken”, zei de mandekker van TSG Hoffenheim. Waarom hij en Krizanac dan uit de groep werden gegooid, is daarom een raadsel. In diverse Kroatische media doken foto’s op van de twee heren terwijl zij zich uitermate goed vermaakten in diverse kroegen.
Bezig met laden …